streda 29. júla 2015

Klobáskina ríbezlová zmrzka


500 g jemného tvarohu
300 – 350 g ovocia (kopu červených, hrsť čiernych ríbezlí a kúsok malín)
6 polievkových lyžíč cukru
Ovocie sa môže nechať stáť v cukre, aby pekne pustilo šťavičku a potom sa vymixovať najprv bez tvarohu. Ja som mala maliny a čierne ríbezle mrazené, takže som ich rovno džubla do mixéru a mixovala aj spolu s čerstvými. Pridala cukor a tvaroh a mixováláááá až mi slinky začali tiecť. Mám také malinké formy na nanuky, do ktorých sa zmestí cca 400 ml, keďže mám dve, toto množstvo s menším prebytkom vyšlo na obe formičky po 6 nanukov :) a so zbytkom sme si narobili chute, aby sme sa mohli tešiť na druhý deň na nanuky :P

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára